Even voorstellen

Wij zijn Lize van Veen en Esther van Neerven. Beiden moeder van vastgelopen pubers. Wat voelden we ons radeloos en machteloos. Het waren eenzame en geïsoleerde jaren. Dwars door de gebrokenheid en onmacht heen hebben we geleerd en ontdekt over de kracht en hulpbronnen in onszelf.

We hebben ervaren dat wij niet onze omstandigheden zijn. De omstandigheden hebben ons wel gevormd, als mens en als moeder. We hebben inmiddels de overtuiging dat je altijd de mogelijkheid hebt om anders naar je kind te kijken, ongeacht de omstandigheden. Hierdoor zul je ook de problemen anders bekijken én je ziet jezelf als een krachtige waardevolle moeder.

Ik meld me aan. Gratis! 

Een boodschap van hoop

Wij geloven van harte in de kracht die elke ouder in zich heeft. Misschien kun je deze kracht nu niet (meer) voelen omdat deze overschaduwd wordt door gevoelens van teleurstelling, machteloosheid en verdriet.

Het is onze missie om onze expertise en ervaringen te delen met jou en al die andere moeders die zich hierin herkennen.

Onze boodschap is een boodschap van hoop!

Verlang je ook naar hoop, bemoediging en inspiratie? Meld je dan aan voor de gratis bijeenkomst ‘Grip op je machteloosheid’ op 14 april. Er is keuze uit een online bijeenkomst via Zoom van 11.00- 12.30 en een live bijeenkomst in Uden van 13.30 - 15.00 uur. Welke kies jij?

Hier kun je gratis inschrijven 

 

Meer informatie lees je hier