Brengt jou en je puber dichter bij elkaar
Ervaren specialist
Korte wachttijden & geen verwijzing nodig
Online: waar en wanneer jij wil

Herken jij dit?

Bam! Met een smak smijt de vijftienjarige Vince de deur achter zich dicht. Op weg naar de schuur schreeuwt hij: “Wat ben jij voor een moeder?! Jij begrijpt helemaal NIKS van mij!”

Vince springt op zijn fiets en verdwijnt uit het zicht van moeder Yvonne. Ze heeft geen idee waar hij naartoe gaat. Het maakt haar onrustig.

Ze stuurt hem een app waarin ze zegt dat ze dit gedrag niet tolereert en beveelt hem om naar huis te komen. Geen reactie.

Haar onrust en gevoel van machteloosheid nemen toe. Ze vraagt zich af wat ze verkeerd doet. Wat ze ook doet, of ze nu lief, boos of begripvol reageert, hij luistert niet. Ze kan haar zoon niet meer bereiken. De verbinding is ver te zoeken. Het voelt alsof de opvoeding én het contact met Vince door haar vingers heen glippen.

Merk jij dat je ook steeds meer strijd hebt met je tiener en hem of haar niet meer kunt bereiken? En geeft je dat een machteloos gevoel? Lees dan snel verder. 

 

Bestel hier je gratis ticket

Verlos jezelf van je machteloosheid

Hoe zou het voor je zijn als jouw gevoel van machteloosheid afneemt en de grip op je zoon of dochter toeneemt?

Tijdens de Open Praktijkdag Uden (OPU24) op 14 april verzorgen wij de workshop “Grip op je machteloosheid.” In deze workshop:

  • leggen we je uit waar gedrag vandaan komt;
  • geven we je sleutels voor verandering;
  • en leggen we je uit hoe je grip kunt krijgen op je machteloosheid.

We geven je inzichten en handvatten waarmee je thuis direct aan de slag kunt gaan. Dit helpt jou om elke situatie met je zoon of dochter goed door te komen.

Je kunt je aanmelden voor de online workshop van 11.00-12.30 uur of voor de live workshop van 13.30-15.00 uur in Uden.

Aanmelden workshop 'Grip op machteloosheid'

Lize van Veen

Ik ben Lize van Veen, 52 jaar. Echtgenote, moeder, oma. Rollen waar ik intens van geniet.

Levenslustig en met een liefdevol (moeder)hart sta ik in het leven. Dat is wel anders geweest. Tijdens de tienertijd van mijn kinderen glipte de opvoeding tussen mijn vingers door. Waarom lukte mij dit toch niet! Ik voelde me een falende moeder en zakte steeds verder weg in mijn eigen schaduw en onzekerheid. Dat werd ook mijn keerpunt.

Ik ben gaan studeren voor coach en psychosociaal therapeut. Een boeiende reis met mijzelf en ik leerde te begrijpen waarom het met mij en mijn gezin ging zoals het ging. Daarnaast zag ik tijdens mijn werk in het voortgezet veel leed bij leerlingen en hun ouders wat me aan mijn eigen leed deed denken.

Dit inspireerde me om mijn eigen praktijk te starten als expert en ervaringsdeskundige om vrouwen en moeders te begeleiden in het tevoorschijn komen en weer grip te krijgen op zichzelf en de opvoeding.

Ik schrijf me in voor de bijeenkomst 'Grip op machteloosheid'

 

Esther van Neerven

Ik ben Esther, 54 jaar, partner, (bonus)moeder, schoonmoeder en oma. Ik hou van lachen en heb een intense passie voor bewustzijnsontwikkeling.

Met plezier sta ik op het podium om mijn opgedane kennis, inzichten en ervaringen te delen met andere ouders. Ik volg daarin mijn eigen pad en doe de dingen graag op mijn eigen-wijze manier. Om dit te durven heb ik een flink pad afgelegd.

In 2007 liep ik vast en raakte de grip op mijn puber volledig kwijt. Ik voelde me machteloos en dacht dat ik gefaald had als moeder. Dit was het startschot van de moeilijkste en tevens ook mooiste reis van mijn leven: de reis van mijn hoofd naar mijn hart.

Sinds de start van mijn innerlijke reis houd ik me vooral bezig met bewustzijnsverruiming. Ik voltooide opleidingen als Psychosociaal- en kindertherapeut. Na deze opleidingen had ik behoefte aan verdieping. Want ‘de mens en zijn gedrag’, dat intrigeert me mateloos. Daarom koos ik voor specialisaties in hechting en emotieleer.

Ik ben iemand die, samen met jou, onderzoekt waar je belemmerende overtuigingen, ondermijnende patronen en onware waarheden zitten. Ik help je verschuiven van perspectief, waarbij de focus op liefde, vreugde en verbinding ligt. Met levens-veranderende resultaten.

Ik schrijf me in voor de bijeenkomst 'Grip op machteloosheid'