Emoties wijzen je de weg naar jezelf

Ze helpen je ontdekken wie je werkelijk bent en waartoe je in staat bent.

Brengt jou en je puber dichter bij elkaar
Ervaren specialist
Korte wachttijden & geen verwijzing nodig
Online: waar en wanneer jij wil

Wie ben je als je weet waartoe je werkelijk in staat bent?


In de kern zijn we allemaal unieke wezens met ieder ons eigen talent en kwaliteiten. Wanneer je je aangeleerde en opgebouwde persoonlijkheid durft te overstijgen, ontstaat er iets bijzonders.

Wanneer je dit ziet, voelt en leeft verandert alles. Het doek van het ego valt en jouw bijzondere blauwdruk komt tevoorschijn. En dat is zo ontzettend krachtig. Wow!

Maar vaak hebben jongeren en ook hun ouders geen idee hoe ze daar komen.


Emotie coaching


Ik ben Esther van Neerven. Het is mijn grootse gave om jongeren én hun ouders te laten voelen wie ze werkelijk zijn en waartoe ze in staat zijn. Dit doe ik met behulp van emotiecoaching.

De focus bij emotie-coaching ligt op het stimuleren van persoonlijke bewustwording. Het is mijn doel om jouw unieke energie vrij te maken. Zodat jij uitstraalt wie jij bent en creëert wat écht bij je past.

Je leven, je relaties, je werk of opleiding; alles transformeert als jij jezelf bent en in verbinding staat met je volledige kracht en potentieel.


Alles verandert

 

Jouw impact en resultaten komen voort uit wat je leeft en uitstraalt in de buitenwereld. Als jij de transformatie die emotie coaching teweeg brengt aangaat, verandert jouw binnenwereld.

Je straalt iets anders uit, maakt andere keuzes en komt in actie vanuit een andere energie. En dat ga je terugzien in je leven.

Als jouw acties in lijn zijn met wie je werkelijk bent komt alles in een stroomversnelling en zijn we in staat ons levensdoel te vervullen. En dat maakt ons gelukkig.Samen op pad

Ik begeleid jouw of je zoon of dochter in het vinden van je persoonlijke sleutel. We gaan samen op pad en ik nodig je uit om te voelen wat er in jouw binnenwereld beweegt.

Je kunt me bereiken via esther@pittigepuber.nl.   

 

Maria en Anton: 

Wij willen je heel erg bedanken voor alles. Top dat we bij jou terechtkwamen. Je hebt ons en ons gezin méér geholpen dan dat we ons konden voorstellen!

 

 

 


Laat je inspireren door de ervaringen van anderen 

Andrea van Veen: 

"Goedemorgen Esther,

Ik ben al een tijd niet vooruit te branden. Wel willen en er niet aan toe komen. Geen fut hebben om het te doen. Ook er echt te moe voor zijn en overdag in slaap vallen.

Vanmorgen werd ik wakker zonder rugpijn en goede zin om van alles te doen. Zonde om mijn tijd niet goed te besteden, want die tijd komt nooit meer terug.

Dat krijg je als je een blokkade opruimt.😄

Zonnige groet,

Andrea"