Een frisse nieuwe start

Pittige puber is bedoeld voor ouders en leerkrachten om pittige pubers beter te leren begrijpen. Dit doe ik door op een laagdrempelige manier in gesprek te gaan met ouders en hun vragen en opvoedissues te beantwoorden.

De kennis en sprekende praktijkvoorbeelden in de gesprekken, online programma’s en presentaties zorgen ervoor dat de stof gaat leven en dat ouders de relatie met hun puber vanuit een ander perspectief gaan bekijken.

Als we onze pubers begrijpen komen we echt in verbinding met elkaar en kunnen we hen makkelijker begeleiden naar volwassenheid en ontplooiing.

Laat me weten of je nieuwsgierig bent?
Dan kan ik je waardevolle berichten en tips sturen.

Loslaten 

Deze frisse nieuwe start betekent dat Mijn kind is verslaafd even op een lager pitje komt te staan. Later ga ik onderzoeken in welke vorm het nog bij me past. Voor nu ligt de focus op Pittige puber. Ik heb er zoveel zin in.

Het gaat me echt aan het hart om te zien hoeveel pubers het tegenwoordig moeilijk hebben, terwijl ze in de bloei van hun leven dienen te zijn. Het is mijn missie om zoveel mogelijk vastgelopen pubers weer te laten stralen.

Waarmee kan ik je helpen?

Het is mijn passie om de oprechte toewijding waarmee ouders hun puber opvoeden te ondersteunen. Om hen inzicht te geven in wat een puber écht nodig heeft om de belemmeringen die de ontwikkeling in de weg staan op te ruimen zodat ze weer kunnen genieten van het leven. Zodat ze kunnen opgroeien tot stabiele emotionele gezonde volwassene.
 

Vertel me zeker waarmee ik je kan helpen? Ik zit klaar voor jou en ben oprecht benieuwd wie jij en je puber zijn.

contact