OPU 24

Save the date: 14 april 2024

Brengt jou en je puber dichter bij elkaar
Ervaren specialist
Korte wachttijden & geen verwijzing nodig
Online: waar en wanneer jij wil

OPU24

 

De OPU 24 komt er weer aan en wij doen mee. Samen met 24 andere praktijken.

Zondag 14 april 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda zodat je het niet mist, want wij komen met iets speciaals.

Wat dat is, vertellen we je later maar we weten zeker dat je het niet wilt missen. Het wordt echt iets bijzonders.

Wil je er zeker van zijn dat je het speciale nieuws niet mist? Stuur dan alvast een mailtje naar info@pittigepuber.nl. Dan houden we je als eerste op de hoogte.

14 april 2024. Zet het in je agenda!

Groetjes Jens en Esther

Wie is Jens?

Ik ben Jens, 25 jaar en opgeleid tot leerkracht in het basionderwijs. Naast dat ik graag met kinderen werk, vind ik het leuk om verschillende delen van de wereld te ontdekken en mezelf persoonlijk te ontwikkelen. 

In de laatste twee jaar van mijn middelbare school vond ik het lastig om een vervolgstudie uit te kiezen. Dit kwam doordat ik niet goed wist wat mijn kwaliteiten waren en bovendien wist ik helemaal niet wie ik zelf was. 

Door voetbaltraining te gaan geven en vervolgens te gaan studeren heb ik een passie en enkele kwaliteiten van mezelf ontdekt. 

Na een geweldige reis van 5 maanden door  Zuid-Amerika ben ik een grote ervaring rijker en heb ik gemerkt dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging!

Ik ga samen met jou aan de slag met het uitstippelen van jouw toekomst!

Wie is Esther?

Ik ben Esther, 54 jaar, partner, (bonus)moeder, schoonmoeder en oma. Ik hou van lachen en heb een intense passie voor bewustzijnsontwikkeling.

Ik pas niet in een hokje en doe dingen graag op mijn eigen-wijze manier. Om dit te durven heb ik een flink pad afgelegd.

Op mijn 45e ben ik gaan studeren voor Psychosociaal- en kindertherapeut. Na deze opleidingen had ik behoefte aan verdieping. Want ‘de mens en zijn gedrag’, dat intrigeert me mateloos. Daarom koos ik voor specialisaties in hechting en emotieleer.

Ik ben iemand die, samen met jou, onderzoekt waar je belemmerende overtuigingen, ondermijnende patronen en onware waarheden zitten. Ik help je verschuiven van perspectief, waarbij de focus op vreugde ligt. 

Met levens-veranderende resultaten.

Voor ouder én pubers

 

  • Online programma’s voor zelfontwikkeling van de mentale en emotionele gezondheid. Voor jou én je puber.
     
  •  Opvoedondersteuning bij het vergroten van je invloed.
     
  • Emotiecoaching op maat.